s4e | Infoblox
16764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16764,page-child,parent-pageid-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Infoblox

Družba Infoblox, ki je bila ustanovljena leta 1999, je do danes svojim več kot 4.000 strankam dostavila že več kot 40.000 namenskih naprav. Med strankami je tudi več kot ena tretjina podjetij s seznama Fortune 500. Infoblox je vodilni ponudnik rešitev za avtomatizacijo in nadzor omrežij. Številna največja podjetja na svetu zaupajo integriranim namenskim napravam, ki temeljijo na programski opremi, saj jim te zagotavljajo poslovanje brez prekinitev, razpoložljivost in doseganje skladnosti z veljavnimi zakoni. Infoblox ponuja integrirane izdelke za DNS, DHCP, upravljanje naslovov IP (IPAM) ter upravljanje sprememb in konfiguriranje omrežja (NCCM), ki skupaj zagotavljajo razpoložljivost omrežja, boljši nadzor nad omrežno infrastrukturo, izdelovanje poročil o doseganju skladnosti, za kar je potreben samo klik z miško, in večjo učinkovitost osebja zaradi vgrajenih funkcij za avtomatizacijo.

Uporabniki so navdušeni nad Infobloxovimi rešitvami zaradi edinstvenega pristopa in integriranih izdelkov za DNS, DHCP, IPAM in NCCM. Vse skupaj je zgrajeno na Infobloxovi patentirani arhitekturi Grid™, ki omogoča vpogled glede na vlogo uporabnika, nadzor in do zdaj nedosegljivo raven razpoložljivosti omrežja.

www.infoblox.com