s4e | IronKey
16766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16766,page-child,parent-pageid-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

IronKey

Družba IronKey, ustanovljena leta 2005, je globalni vodilni ponudnik varno upravljanih prenosljivih podatkovnih shramb, izdelkov za preverjanje pristnosti in zaupanja vredno virtualno računalništvo. Ponudba najboljših izdelkov v panogi ustreza najvišjim zahtevam za varnost, zmogljivosti in zagotavljanje zasebnosti, zato so med uporabniki izdelkov tudi podjetja s seznama Fortune 500, velika podjetja, vladne agencije in obrambne sile.

 

Upravljane večfunkcijske varnostne naprave, ki jih ponuja IronKey in so del celovite varnostne rešitve, ustrezajo edinstvenim potrebam mobilnih zaposlenih po vsem svetu. Večkrat nagrajene rešitve segajo od izdelka IronKey Basic, ki je najvarnejši ključek USB na svetu, do celovite rešitve IronKey Enterprise Virtual Desktop, s katero je mogoče kar v žepu prenašati varen računalniški operacijski sistem. Z uporabo programske opreme IronKey Enterprise Management je mogoče IronKeyjeve naprave s podporo za omrežja upravljati na daljavo.

Več kot 1.000 uporabnikov v 75 državah zaupa IronKeyjevim rešitvam, ko gre za zaščito njihovih podatkov in omrežij. Z uporabo inovativne razširljive platforme za zaupanja vredno virtualno računalništvo lahko velika podjetja in vladne agencije zdaj udejanjijo koristi v obliki nižjih stroškov in učinkovitosti, kar prinaša virtualizacija, ne da bi bila pri tem ogrožena varnost.

www.ironkey.com