s4e | Micro Focus
19708
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19708,page-child,parent-pageid-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Micro Focus

Micro Focus ustreza taktičnim in strateškim poslovnim zahtevam naših strank in partnerjev, tako z zagotavljanjem inovativnih rešitev, kot s programsko opremo in s posebnimi storitvami. Ustvarjamo in zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov z zavedanjem, da so naši kupci za svoj poslovni uspeh odvisni od naših rešitev. Pri zagotavljanju posebnih storitev pred in po prodaji, je naš cilj s strankamo razvijati dolgotrajne odnose ki temeljijo na naši finančno močni, globalni organizaciji.

Po združitvi z The Attachmate Group of Companies leta 2014, je Micro Focus danes družba, ki deluje z  dvemi portfelji proizvodov, in sicer Micro Focus in SuSE. Micro Focus so specializirani izdelki ATTACHMATE, Novell, NetIQ, Borland in Mikro Focus, SUSE pa proizvodi za poslovne stranke, kateri združujejo komercialne odprtokodne rešitve z dodano vrednostjo.

Novell je vodilni ponudnik rešitev za pametno upravljanje delovne obremenitve, ki organizacijam pomagajo varneje zagotavljati in upravljati računalniške storitve v fizičnih in virtualnih okoljih in okoljih za računalništvo v oblaku. Novell s svojimi rešitvami za preverjanje identitete in zagotavljanje varnosti, upravljanje sistemov in operativne platforme, ki temeljijo na Linuxu, uporabnikom pomaga znižati stroške, poenostaviti njihove sisteme IT in zmanjšati tveganje.

Novell s svojo programsko opremo za infrastrukturo in ekosistemom partnerjev povezuje raznolika okolja IT ter tako omogoča, da ljudje in tehnologija delajo kot eno.

www.novell.com

Zahtevajte dodatne informacije

Ime

Priimek

Vaša e-pošta

Podjetje

Vaše sporočilo